Бъдещето

Защото то ни кара да мечтаем...
 
ИндексИндекс  Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори  ТърсенеТърсене  ПотребителиПотребители  Потребителски групиПотребителски групи  Регистрирайте сеРегистрирайте се  ВходВход  

Share | 
 

 Още една порция странници

Go down 
АвторСъобщение
katri_mei
Light in the darkness
avatar

Брой мнения : 198
Join date : 07.10.2008

ПисанеЗаглавие: Още една порция странници   Вто Окт 07, 2008 11:44 am

Първото ми геройче:

1)Име: Джули Дракинзи- Данте
2)Години: 23
3)Раса: Ездач, магьосница
4)Външност: Цък!
5)Умения: магии, обхващащи главно зеленикави огньове или черни пламъчета, предизвикващи пресушавания. Добре си борави с катаната си, като я използва за проводник на магиите й. Още от малка е усвоила някои бойни техники, а с годините и стрелбата с лък, но винаги си е предпочитала мечовете.
6)Оръжия: червена катана
7)Характер: с годините е запазила добротата към приятелите си, дори е станала по- мила и кротка от преди десет години. Станала е по- отговорна и грижовна, все пак има и дъщеря. Трудно избухва, но когато се ядоса не си пести силите.
8 История: дъщеря на вещица, унищожена преди много години, но чиито дух все още витае наоколо. Отраснала е в пустинята, като жрица и не познава никой от семейството си, на десет среща брат си и се запознават. Заедно участват в Последната битка преди тринадесет години и може да се каже, че са почти неразделни. Преди няколко години очите й били зелени като косата, но с раждането на дъщеря й, те приемат лилав цвят. Смятало се ,че причината е отказване от силите й за дълго време, но всъщност е заради прехвърляне на част от силите й в момиченцето, за да премахва тъмните енергии от нея ( пророчество на Джин )
Допълнително: дъщеря й- Естер - три годишна, няма баща, защото е родена от магия. Едно малко щуро детенце, което обича да нахалства и любопитства, майка й често й прехвърля от силите си, за да може да укроти нейните собствени... пламъчета.

1)Име: Анаю
2)Вид: Дракон
3)Години: излюпила се е в деня на раждането на Джули
4)Външност: Анаю
5)История: препокрива се с историята на Джули, на една възраст са и цял живот са заедно като не са просто Ездач и Дракон, а две много добри приятелки. Преди десет години, Анаю претърпява сериозно поражение и губи зрението в лявото си око, но все още е способна да воюва.

_________________
Слънцето не може без луната,
нито тъмнината без светлината...Последната промяна е направена от katri_mei на Сря Окт 08, 2008 4:37 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
katri_mei
Light in the darkness
avatar

Брой мнения : 198
Join date : 07.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Още една порция странници   Вто Окт 07, 2008 12:09 pm

Вторият...

1)Име: Джин Дракинзи, мрази да използва Данте ( фамилното име на истинската му майка )
2)Години: 18
3)Раса: Ездач
4)Външност: Ш...ТраК!
5)Умения: когато се е родил способността да убива му е отнета с магия, но все пак той се обучава да си борави с мечове, усвоява почти до съвършенство магиите си, като често предизвиква гръмотевични бурии само за да види как ще се справи. Да, мълнии, гръмотевици, светкавици честичко хвърчат от него и поразяват дразнещите го. Пази в тайна способността си да вижда в бъдещето, защото... макар и след толкова години, все още се ужасява от някои гледки.
6)Оръжия: синя катана, проводник на силите му, както при сестра му.
7)Характер: тих и спокоен, какъвто е бил винаги. Станал е по- уверен и смел от както беше дете, но е прихванал сериозно от избухливостта на майка си- Джесика, той така я приема още от преди тринадесет години.
8 История: син на гадателката Горгодия, сестра на онази вещица Калисто, по принцип с Джули са полу- брат и сестра, но това не ги интересува особено. Отраснал е до пет годишна възраст в Каз Модан, замъкът на някогашна черна магьосница, която уж го е обичала, но не и той нея. Среща всички останали, по- късно се запознава със сестра си. Участвал е в много битки, независимо от възрастта си, готов е на всичко за приятелите си, дори и живота да си даде.
Допълнително: след него постоянно се движи едно малко синекосо ангелче, всъщност това е онази част от Джин, която е била изтръгната от него и той не може да убива. Името на ангелчето е Анасази, той е пълен двойник на Джин, но не е пораснал а е запазил външността ти, точно като 8 годишният Джин.

1)Име: Киара
2)Вид: Дракон
3)Години: около 13
4)Външност: Киара
5)История: "Есенната светлина", излюпила се е в Графството преди тринадесет години, с помощта на Муртаг, от начало има отдръпнатост от нея и Джин, но скоро разбира че той е нейният собственик. Изцяло летяща е, тъй като се води че е един вид подводен змей и все пак бълва огън. Преди няколко години е усвоила кацането на земята, като се подпира с крилете си и това за нея е голяма радост, тъй като повече от десет години е прекарвала само и единствено във въздуха или на върха на някое дърво.

_________________
Слънцето не може без луната,
нито тъмнината без светлината...

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
katri_mei
Light in the darkness
avatar

Брой мнения : 198
Join date : 07.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Още една порция странници   Вто Окт 07, 2008 12:42 pm

Третият... шантавец


1)Име: Нава Уайдет
2)Години: 31, на теория
3)Раса: Елф
4)Външност: Тоя не се променя хич! Оо
5)Умения: единственото оръжие, с което си борави изключително добре е мечът му Джиерда. Иначе е покровител на светлината, всичките му магии са бели и сияйни, самият той понякога наподобява Слънце като задейства някоя по- могъща своя магия.
6)Оръжия: Джиерда - меч
Джиерда - дух
7)Характер: все същия както когато се появил на света преди... тринадесет години. Мил и добър, изключително грижовен към двете си деца- близначета, макар че понякога доста ги глези и има недоволни от това. Често се затваря в библиотеката, но обича и да се разхожда, понякога миналото му липсва, битките от онова време, но се радва че живее този живот сега.
8 История: творение от сблъсъкът на две магии, тази на Калисто и тази на Джес. От начало нищо не му било познато, но постепенно се ориентирал и избрал определена страна, която да защитава. Приятели, които да уважава и обича. Готов и на крайности за приятелите си. Също участвал в Последната битка преди тринадесет години и в много сражения след това, като преди десет години се наложило да влезе в съзнанието на Джиа и от там се сдобил със свое второ съзнание, по- точно със съзнанието на своя брат- близнак, също творение на онези магически сили, от които и Нава се появил. Само, че Ника не притежава свое тяло и затова предпочита да обитава тялото на брат си, от около седем години няма и следа от него, връща се само в сънищата на Нава и то само за да си кажат няколко думи и да се скарат, не проявява никакви желания да завладява тялото на белокосият.


1)Име: Ишизу
2)Вид: Вълк- демон
3)Години: неизвестни
4)Външност: Клик!
5)История: при нея няма много за разказване. Знае се най- ясно, че преди девет години е срещнала Нава, защото е следвала нечии заповеди и е трябвало да бъде негов пазител, също като брат й Анубис ( който вече е мъртъв ) е бил пазител на Джули. Но вместо пазител е станала като домашен любимец и любимата играчка на близнаците.

_________________
Слънцето не може без луната,
нито тъмнината без светлината...

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
katri_mei
Light in the darkness
avatar

Брой мнения : 198
Join date : 07.10.2008

ПисанеЗаглавие: Re: Още една порция странници   Вто Окт 07, 2008 8:31 pm

1)Име: Джиерда Леагел или просто Джиа ( Зелен елф )
2)Години: над 300
3)Раса: Елф- Дух
4)Външност: Джиерда - дух
Джиерда - меч
5)Умения: покровителка на призраците, всички които са убити от нея са нещо като нейни роби, подчинени които й помагат в битка, представяйки се за една голяма призрачна армия. Може да се вселява в тялото на някой жив, но за кратко и то само за да се възползва от някои негови знания.
6)Оръжия: като дух си борави с жезъл, с който насочва армията си от призраци
7)Характер: спокойна, но и странно щура, обича да прави шеги на Господаря си. Инатлива, дори повече отпреди години. Рядко млъква, когато трябва да се оплаква от нещо или някого и си мисли, че вече е най- старата от компанията и това й влияе на държанието - мърмори като възрастна дама. ХD
8 История: преди повече от триста години е била превърната в меч, който пък попада в ръцете на Нава преди 13 години и от тогава го нарича свой Господар, подчинява се само на него и в редки случаи на Джесика. Участвала в множество битки, като от всяка една има огромни спомени, като една голяма енциклопедия на войните и сраженията. Външността й се променя след раждането на всяко едно от децата на приятелите й, като тайната се крие в огромен изблик на радостни чувства и сериозно разчувстване, че и няколко призрачни сълзички.


1)Име: Шадол
2)Вид: Дракон
3)Години: точно 13
4)Външност: Зелен гад
5)История: загубил ездача си още веднага след излюпването си, не може да се каже че се подчинява на някого, по- скоро е самостоятелна единица и щуро "хлапе", макар че Киара е по- малка от него, той е запазил детското си състояние все още. Приема всичките си приятели като свои собственици, тъй като е отраснал с тях.
1)Име: Зини Виолез
2)Години: около 28
3)Раса: хобит ( младок )
4)Външност: Хобит- мъник
5)Умения: няма език, който вече да не му е ясен и писмено и устно. Не умее да борави с никакво оръжие, но дипломатическите му речи могат да откажат всеки нападател от действията му, че кой би искал да му мърморят за конституция докато напада. Владее някои слаби магии, до които рядко прибягва, не е типично хобит да притежава някаква магическа сила.
6)Оръжия: речите му
7)Характер: скромен, тих и спокоен, но често под високо напрежение. Добър слушател и съветник, макар и младок сред расата си е доста мъдър.
8 История: роден и отраснал в Пустинята, по- късно преместил се в Графството с приятели но за кратко. Пак се връща в Пустинята, където преди десет години е обявен за новият Жрец, уж пазител на вече несъществуващо колие на Горгодия ( майката на Джин ). Вече не е никакъв Жрец, тъй като няма на какво да е и няма какво да пази, но все още се занимава с делата из Пустинята, главно политика, затова и главата му е пълна с такива глупости. С времето очите му губят жълтия си цвят и приемат леко- оранжев, дори на моменти червеникав цвят, заради магията в него. Малко привисокичък за расата си, но се предполага че се дължи също на магическите му сили.

_________________
Слънцето не може без луната,
нито тъмнината без светлината...

Върнете се в началото Go down
Вижте профила на потребителя
Sponsored content
ПисанеЗаглавие: Re: Още една порция странници   

Върнете се в началото Go down
 
Още една порция странници
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Бъдещето :: Добре дошли,скъпи гости! :: Герои-
Идете на: